Transport animale de companie caini si pisici international

Efectuam transporturi catei si pisici regulate din Romania in Europa si din Europa in Romania in cele mai bune conditii.

Mijloacele noastre de transport sunt autorizate ANSVSA pentru transportul cainilor si al pisicilor pe distante de lunga durata si sunt inregistrate in Sistemul International Traces. Transportul International pentru caini si pisici se realizeaza numai in Sistemul Traces, cu personal autorizat si certificat de catre DSV, astfel incat calatoria micutilor dumneavoastra prieteni sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Masinile au instalat si un sistem Webasto. Acesta realizeaza incalzirea in habitaclu cainilor si pisicilor chiar si atunci cand motorul este oprit.

Toti soferii si insotitorii acestora detin “Certificatul de competenta Profesionala”, eliberat de catre DSV si care este valabil pe intreg teritoriul UE. Pe toata durata calatoriei, animalutele sunt atent supravegheate, hranite si adapate periodic, iar pedurile din custi sunt schimbate ori de cate ori este necesar.

 

Cum se procedeaza pentru a transporta un caine international ?

In cele ce urmeaza va vom descrie pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va transporta catelul sau pisica din Romania in Europa.

Verificarea plecarilor programate pentru transportul animalelor international

Pentru a verifica programarea plecarilor internationale si alegerea unei date convenabile dumneavoastra va rugam sa accesati pagina Date transporturi.

Rezervarea locului pentru transportul international

Dupa ce ati ales o data convenabila trebuie sa completati formularul de rezervare. Va rugam sa-l completati cu foarte mare atentie si sa ne furnizati datele corecte.

Verificarea documentelor

Dupa ce ati facut rezervarea va vom contacta telefonic pentru a confirma rezervarea si a stabili detaliile transportului. Datorita legislatiei stricte in domeniul transportului animalelor international vom avea nevoie din timp de toate actele catelului sau pisicii pentru a verifica corectitudinea acestora si a remedia eventualele greseli. Din experienta proprie aproximativ 50% din pasapoartele animalelor care sunt transportate international sunt completate gresit. Cu 7 zile inainte de data plecarii vom avea nevoie de toate documentele si datele animalelor de companie pentru a verifica corectitudinea acestora si a le completa sistemul Traces. Va rugam sa tineti cont ca fara aceste informatii animalele nu pot fi transportate. Nici un animal nu poate parasi teritoriul tarii fara pasaport.

Ne ocupam de toate actele necesare pentru transportul animalelor de companie (pasaport si traces) cat si de serviciile medicale aferente (vaccinarea antirabica, deparazitarea interna, externa si examenul clinic). Aceste servicii medicale pot fi realizate la cabinetul nostru veterinar. Pentru a afla preturile actelor si serviciilor medicale va rugam accesati sectiunea Servicii cabinet veterinar.

Plata transportului

Modalitatile de plata acceptate pentru transportul unui animal de companie international:

 1. Cash – la plecare sau la destinatie
 2. Banca: Banca Transilvania
  Cont RON: RO90BTRLRONCRT0CP7978001
  Cont EURO: RO37BTRLEURCRT0CP7978001
  Cont LIRE: RO08BTRLGBPCRT0CP7978001
 3. : alex.pets4travel@gmail.com

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati .

Conditiile care trebuiesc indeplinite pentru transportul unui catel sau pisica international, sunt urmatoarele :

 1. Catelul sau pisica, conform legislatiei in vigoare, poate pleca din Romania, dupa varsta de 4 luni.
 2. Data implantarii sau citirii microcipului sa fie inainte de data vaccinarii antirabice.
 3. Data vacinarii antirabice a animalului de companie sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii.
 4. Toate acestea trebuiesc regasite in pasaportul catelului sau a pisicii (deparazitarea interna, externa si viza de clinic sanatos).
 5. Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie. (mai jos veti gasi poze cu pasaportul si vaccinul antirabic completat corect).
Pasaport transport caini pisici InternationalPasaport transport animale de companie International

Pasaport transport caini InternationalPasaport transport pisici International

Pasaport transport catei pisici InternationalPasaport transport pisici caini International

Pasaport transport animale International

Deschide
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua 👋
Cu ce va pot fi de folos?
Call Now Button