TRANSPORT CAINI SI PISICI APRILIE – ANGLIA GERMANIA BELGIA – 07-04-2016

A fost o data ca niciodata ca de n-ar fi nu s-ar povesti…a fost o catelusa pe nume HAPPY si era orfana si oropsita…pe scurt era “Cenusareasa”.Isi dorea si ea atat de multe lucruri…mancare,o casuta,dragoste.Intr-o zi a aparut zana cea buna care se numea REGINA APPEL si cu bagheta ei magica a facut ca toate lucrurile pe care si le-a dorit sa se indeplineasca ,dar… magia nu s-a destramat ,trasura nu s-a transformat in dovleac,astfel ca noi,luna de luna,ducem micile “printese” si “printi” catre case unde ii asteapta “balul”vietii lor.O astfel de calatorie a fost si in data de 7 aprilie 2016. Urmatorul „voiaj” ROMANIA-GERMANIA-UK va fi pe 25-04-2016. office@transportcaini.ro / 0768190666 !!!

 

 

Transportul din 07-04-2016 poate avea urmatoarele destinatii :

→  VIENA, SALZBURG, NURENBERG, MUNCHEN, STUTTGART, WURZBURG, MANNHEIM, BONN, KOLN, (HANOVER,HAMBURG,BREMEN,BERLIN),AACHEN, METZ, REIMS, PARIS, AMIENS, LIEGE, BRUXELLES, GENT, LONDRA, OXFORD, BIRMINGHAM.

→  BIRMINGHAM, LONDRA, BELGIA, GERMANIA, AUSTRIA, UNGARIA, ROMANIA

     Transportul international se efectueaza cu masini modificate special pentru transportul cateilor si al pisicilor in cele mai bune conditii , masinile fiind autorizate pentru transport tip 2 si autorizate traces.

     Toate masinile sunt utilate cu instalatie de climatizare , care realizeaza atat functia de racire cat si cea de incalzire.

     Toate masinile sunt utilate cu inregistrator de temperatura.

     Toate acestea creeaza un transport cat mai confortabil pentru animalutele dumneavostra.

 

transport caini fatatransport caini spateFullSizeRender(4)CLIMAtransport caini lateralFullSizeRender(2)

Call Now Button